Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

27. Nën
E Shtunë
28. Nën
E Diel
29. Nën
E Hënë
30. Nën
E Martë
01. Dhj
E Mërkurë
02. Dhj
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2.6
Lasta

65.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 13:00, Beograd
30.11 13:20, Paris
LAB
2.6
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete