Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

07. Qer
E Mërkurë
08. Qer
E Enjte
09. Qer
E Premte
10. Qer
E Shtunë
11. Qer
E Diel
12. Qer
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
4
Lasta

105.00€

DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.06 13:00, Beograd
10.06 13:20, Paris
LAB
4
Numri i sediljeve të lira është 6
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
ABS
Lloji i biletave

0% Complete