Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Beogradi - Paris

21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë
24. Maj
E Martë
25. Maj
E Mërkurë
26. Maj
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

13:00

Beograd
 station icon
 station icon
24h:20m

13:20

Paris
LAB
2.6
Lasta

75.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

24h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 13:00, Beograd
24.05 13:20, Paris
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete