Autobusi NOVI SAD për në RAŠKA nuk kalon nëpër qytete të tjerë ose qendra të mëdha banimi. Autobusi i parë niset në orën 11:45, kurse nisjen e autobusit të fundit mund ta kapni në orën 18:30. Distanca e rrugës është rreth 355 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 06 orë dhe 07 minuta më. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Autobusët janë kryesisht të klasës së lartë turistike, me ajër të kondicionuar, frenim ABS, sedilje të rehatëshme për udhëtarët etj.
Për itenerarin NOVI SAD to RAŠKA ka linja udhëtimi për ditët:
E hënë
E martë
E mërkurë
E ejte
E premte
E shtunë
E diel

Shqëritë e transportimit që kanë linjat e udhëtimit ngaNOVI SAD për në RAŠKAjanë:Ozlem, BLUE LINE.

Novi Sad

Raška