Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Pazari I Ri - Stambolli

24. Maj
E Diel
25. Maj
E Hënë
26. Maj
E Martë
27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

12:00

Novi Pazar
 station icon
 station icon
15h:00m

03:00

Istanbul
OZT
6
Ozlem Tours

35.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

15h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.05 12:00, Novi Pazar
27.05 03:00, Istanbul
OZT
6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete