Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Banja Luka - Vjena

25. Korr
E Diel
26. Korr
E Hënë
27. Korr
E Martë
28. Korr
E Mërkurë
29. Korr
E Enjte
30. Korr
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

19:10

Banja Luka
 station icon
 station icon
11h:20m

06:30

Beč
GLM
8.6
Globtour Međugorje

33.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

11h:20m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.07 19:10, Banja Luka
28.07 06:30, Beč
GLM
8.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete