Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë
27. Tet
E Martë
28. Tet
E Mërkurë
29. Tet
E Enjte
30. Tet
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga D.o.o Petlovača

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.10 08:00, Sarajevo
27.10 15:35, Beograd
DUG
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.10 09:45, Sarajevo
27.10 17:45, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Centrotrans/Sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
27.10 12:30, Sarajevo
27.10 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete