Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

24. Jan
E Diel
25. Jan
E Hënë
26. Jan
E Martë
27. Jan
E Mërkurë
28. Jan
E Enjte
29. Jan
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 06:50, Sarajevo
26.01 16:15, Beograd
ARO
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 08:00, Sarajevo
26.01 15:35, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
26.01 09:45, Sarajevo
26.01 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete