Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

08. Pri
E Mërkurë
09. Pri
E Enjte
10. Pri
E Premte
11. Pri
E Shtunë
12. Pri
E Diel
13. Pri
E Hënë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Centrotrans/sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
10.04 12:30, Sarajevo
10.04 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete