Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë
02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte
05. Qer
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans/sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
02.06 12:30, Sarajevo
02.06 20:00, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete