Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

15. Qer
E Martë
16. Qer
E Mërkurë
17. Qer
E Enjte
18. Qer
E Premte
19. Qer
E Shtunë
20. Qer
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 4.

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.06 06:50, Sarajevo
17.06 16:15, Beograd
ARO
6
Numri i sediljeve të lira është 48
48
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.06 08:00, Sarajevo
17.06 15:35, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt Doo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.06 09:45, Sarajevo
17.06 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.06 12:30, Sarajevo
17.06 20:00, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete