Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

19. Tet
E Hënë
20. Tet
E Martë
21. Tet
E Mërkurë
22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Centrotrans/Sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.10 12:30, Sarajevo
21.10 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete