Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

11. Qer
E Premte
12. Qer
E Shtunë
13. Qer
E Diel
14. Qer
E Hënë
15. Qer
E Martë
16. Qer
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt Doo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.06 09:45, Sarajevo
13.06 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
13.06 12:30, Sarajevo
13.06 20:00, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete