Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

29. Sht
E Premte
30. Sht
E Shtunë
01. Tet
E Diel
02. Tet
E Hënë
03. Tet
E Martë
04. Tet
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

06:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:45m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

22.50€

DEPARTURE

9h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 06:30, Sarajevo
01.10 16:15, Beograd
ARO
6
Numri i sediljeve të lira është 50
50
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 08:00, Sarajevo
01.10 15:35, Beograd
CIS
7.8
Numri i sediljeve të lira është 11
11
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
9
Transprodukt Doo

23.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 09:45, Sarajevo
01.10 17:45, Beograd
TRA
9
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.8
Centrotrans Istočno Sarajevo

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 12:30, Sarajevo
01.10 20:00, Beograd
CIS
7.8
Numri i sediljeve të lira është 13
13
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.2
Globtour Međugorje

29.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
01.10 21:00, Sarajevo
02.10 06:15, Beograd
GLM
8.2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete