Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

05. Mar
E Premte
06. Mar
E Shtunë
07. Mar
E Diel
08. Mar
E Hënë
09. Mar
E Martë
10. Mar
E Mërkurë

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.03 06:50, Sarajevo
07.03 16:15, Beograd
ARO
6
Numri i sediljeve të lira është 50
50
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.03 08:00, Sarajevo
07.03 15:35, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 14
14
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt Doo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.03 09:45, Sarajevo
07.03 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete