Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

07. Mar
E Diel
08. Mar
E Hënë
09. Mar
E Martë
10. Mar
E Mërkurë
11. Mar
E Enjte
12. Mar
E Premte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt Doo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.03 09:45, Sarajevo
09.03 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete