Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

27. Nën
E Shtunë
28. Nën
E Diel
29. Nën
E Hënë
30. Nën
E Martë
01. Dhj
E Mërkurë
02. Dhj
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

06:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:17m

13:17

Beograd
LAB
2.6
Lasta

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:17m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 06:00, Sarajevo
29.11 13:17, Beograd
LAB
2.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 06:50, Sarajevo
29.11 16:15, Beograd
ARO
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga D.o.o Petlovača

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 08:00, Sarajevo
29.11 15:35, Beograd
DUG
6
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Sp Lastra/Centrotrans

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 12:30, Sarajevo
29.11 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.6
Globtour Međugorje

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.11 21:00, Sarajevo
30.11 06:15, Beograd
GLM
8.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete