Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

20. Maj
E Premte
21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë
24. Maj
E Martë
25. Maj
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.6
Globtour Međugorje

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.05 21:00, Sarajevo
23.05 06:15, Beograd
GLM
8.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete