Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

28. Nën
E Shtunë
29. Nën
E Diel
30. Nën
E Hënë
01. Dhj
E Martë
02. Dhj
E Mërkurë
03. Dhj
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Centrotrans/Sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.11 12:30, Sarajevo
30.11 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete