Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë
24. Maj
E Martë
25. Maj
E Mërkurë
26. Maj
E Enjte

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
TRA
6
Transprodukt Doo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 09:45, Sarajevo
23.05 17:45, Beograd
TRA
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans/sp Lastra

23.50€

DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 12:30, Sarajevo
23.05 20:00, Beograd
CIS
7.6
Numri i sediljeve të lira është 15
15
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

21:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:15m

06:15

Beograd
GLM
8.6
Globtour Međugorje

25.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

9h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.05 21:00, Sarajevo
24.05 06:15, Beograd
GLM
8.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete