Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Sarajeva - Beogradi

07. Korr
E Martë
08. Korr
E Mërkurë
09. Korr
E Enjte
10. Korr
E Premte
11. Korr
E Shtunë
12. Korr
E Diel

Potential delays due to border control

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

06:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:10m

13:10

Beograd
LAB
2
Lasta

-

DEPARTURE

7h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 06:00, Sarajevo
09.07 13:10, Beograd
LAB
2
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

06:50

Sarajevo
 station icon
 station icon
9h:25m

16:15

Beograd
ARO
6
Aroma

17.50€

DEPARTURE

9h:25m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 06:50, Sarajevo
09.07 16:15, Beograd
ARO
6
Numri i sediljeve të lira është 50
50
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

08:00

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:35m

15:35

Beograd
DUG
6
Duga D.o.o Petlovača

20.00€

DEPARTURE

7h:35m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 08:00, Sarajevo
09.07 15:35, Beograd
DUG
6
Numri i sediljeve të lira është 5
5
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

09:45

Sarajevo
 station icon
 station icon
8h:00m

17:45

Beograd
CIS
7.6
Centrotrans Istočno Sarajevo

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

8h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 09:45, Sarajevo
09.07 17:45, Beograd
CIS
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Sarajevo
 station icon
 station icon
7h:30m

20:00

Beograd
LAS
6
Centrotrans/sp Lastra

20.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

7h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
09.07 12:30, Sarajevo
09.07 20:00, Beograd
LAS
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete