Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

04. Mar
E Enjte
05. Mar
E Premte
06. Mar
E Shtunë
07. Mar
E Diel
08. Mar
E Hënë
09. Mar
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
06.03 18:45, Split
06.03 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete