Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë
27. Tet
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

10:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

14:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 10:00, Split
24.10 14:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.40€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
24.10 17:15, Split
24.10 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete