Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë
07. Qer
E Diel
08. Qer
E Hënë
09. Qer
E Martë
10. Qer
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

06:00

Split
 station icon
 station icon
4h:15m

10:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

DEPARTURE

4h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.06 06:00, Split
07.06 10:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

14:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.06 10:00, Split
07.06 14:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Split
 station icon
 station icon
4h:05m

16:35

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

DEPARTURE

4h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.06 12:30, Split
07.06 16:35, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:45

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

19:30

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.06 15:45, Split
07.06 19:30, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
07.06 20:30, Split
08.06 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete