Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

18. Sht
E Premte
19. Sht
E Shtunë
20. Sht
E Diel
21. Sht
E Hënë
22. Sht
E Martë
23. Sht
E Mërkurë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.40€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
20.09 17:15, Split
20.09 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete