Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

27. Jan
E Enjte
28. Jan
E Premte
29. Jan
E Shtunë
30. Jan
E Diel
31. Jan
E Hënë
01. Shk
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

19.20€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.01 14:00, Split
29.01 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete