Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 6.

02:35

Split
 station icon
 station icon
4h:10m

06:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:10m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 02:35, Split
29.05 06:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

06:00

Split
 station icon
 station icon
4h:15m

10:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 06:00, Split
29.05 10:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

14:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 10:00, Split
29.05 14:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

12:30

Split
 station icon
 station icon
4h:05m

16:35

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 12:30, Split
29.05 16:35, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:45

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

19:30

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 15:45, Split
29.05 19:30, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 20:30, Split
30.05 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete