Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

13. Gush
E Enjte
14. Gush
E Premte
15. Gush
E Shtunë
16. Gush
E Diel
17. Gush
E Hënë
18. Gush
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
15.08 18:45, Split
15.08 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

20:30

Split
 station icon
 station icon
3h:45m

00:15

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

17.00€

DEPARTURE

3h:45m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
15.08 20:30, Split
16.08 00:15, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete