Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

28. Sht
E Mërkurë
29. Sht
E Enjte
30. Sht
E Premte
01. Tet
E Shtunë
02. Tet
E Diel
03. Tet
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

21.60€

DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.09 14:00, Split
30.09 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Numri i sediljeve të lira është 4
4
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete