Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

27. Korr
E Martë
28. Korr
E Mërkurë
29. Korr
E Enjte
30. Korr
E Premte
31. Korr
E Shtunë
01. Gush
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 5.

12:30

Split
 station icon
 station icon
4h:05m

16:35

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

16.40€

DEPARTURE

4h:05m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 12:30, Split
29.07 16:35, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

17.47€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 14:00, Split
29.07 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

14:30

Split
 station icon
 station icon
5h:14m

19:44

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

16.61€

DEPARTURE

5h:14m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 14:30, Split
29.07 19:44, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.40€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 17:15, Split
29.07 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.07 18:45, Split
29.07 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete