Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

21. Sht
E Hënë
22. Sht
E Martë
23. Sht
E Mërkurë
24. Sht
E Enjte
25. Sht
E Premte
26. Sht
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 3.

06:15

Split
 station icon
 station icon
4h:33m

10:48

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.40€

DEPARTURE

4h:33m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.09 06:15, Split
23.09 10:48, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

10:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

14:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

17.47€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.09 10:00, Split
23.09 14:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

17:15

Split
 station icon
 station icon
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans
6
Autotrans

17.40€

DEPARTURE

4h:28m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
23.09 17:15, Split
23.09 21:43, Dubrovnik
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete