Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

10. Maj
E Hënë
11. Maj
E Martë
12. Maj
E Mërkurë
13. Maj
E Enjte
14. Maj
E Premte
15. Maj
E Shtunë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
12.05 18:45, Split
12.05 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 44
44
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete