Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

23. Qer
E Enjte
24. Qer
E Premte
25. Qer
E Shtunë
26. Qer
E Diel
27. Qer
E Hënë
28. Qer
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

18:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

21.60€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
25.06 14:00, Split
25.06 18:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete