Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

20. Tet
E Martë
21. Tet
E Mërkurë
22. Tet
E Enjte
23. Tet
E Premte
24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

10:00

Split
 station icon
 station icon
4h:30m

14:30

Dubrovnik
CZP
6
Čazmatrans

0.00€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

4h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
22.10 10:00, Split
22.10 14:30, Dubrovnik
CZP
6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete