Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik


02:35

Split
4h:10m

06:45

Dubrovnik
Croatiabus

16.40€

06:15

Split
4h:33m

10:48

Dubrovnik
Autotrans

17.59€

10:00

Split
4h:30m

14:30

Dubrovnik
Čazmatrans

17.47€

12:30

Split
4h:05m

16:35

Dubrovnik
Croatiabus

16.40€

15:45

Split
3h:45m

19:30

Dubrovnik
Croatiabus

16.40€

17:15

Split
4h:28m

21:43

Dubrovnik
Autotrans

17.59€

20:30

Split
3h:45m

00:15

Dubrovnik
Croatiabus

17.00€