Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Dubrovnik

13. Jan
E Mërkurë
14. Jan
E Enjte
15. Jan
E Premte
16. Jan
E Shtunë
17. Jan
E Diel
18. Jan
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

18:45

Split
 station icon
 station icon
4h:00m

22:45

Dubrovnik
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

4h:00m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
15.01 18:45, Split
15.01 22:45, Dubrovnik
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete