Orari i udhëtimeve Split deri Dubrovnik

Kontrollo orarin e udhëtimeve

Autobusi SPLIT për në DUBROVNIK kalon, midis të tjerave, edhe në qytetet METKOVIĆ (në varësi të itenerarit të linjës).Autobusi i parë niset në orën 02:35, kurse nisjen e autobusit të fundit mund ta kapni në orën 20:30. Distanca e rrugës është rreth 165 km. Ky udhëtim simbas orarit të udhëtimit zgjat zakonisht 04 orë dhe 19 minuta më. Bagazhi, në varësi të shoqërive të transportit, paguhet zakonisht për çdo çantë për të gjitha udhëtimet.
Në linjat e gjata të udhëtimit përdoren autobusë të klasave turistike të larta dhe të mesme, kurse për itenerarët e shkurtër disa shoqëri transporti i organizojnë udhëtimet me furgonë ose minibusa turistikë.
Për itenerarin SPLIT to DUBROVNIK ka linja udhëtimi për ditët:
E hënë
E martë
E mërkurë
E ejte
E premte
E shtunë
E diel

Shqëritë e transportimit që kanë linjat e udhëtimit ngaSPLIT për në DUBROVNIKjanë:AUTO PODUZEĆE Z. Imotski, Croatia Bus Zagreb za promet i turizam d.o.o, Jadran ekspres Kotor.

Split

;

Dubrovnik

;