Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte
05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë
07. Qer
E Diel

0% Complete