Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

21. Sht
E Hënë
22. Sht
E Martë
23. Sht
E Mërkurë
24. Sht
E Enjte
25. Sht
E Premte
26. Sht
E Shtunë

0% Complete