Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

19. Qer
E Shtunë
20. Qer
E Diel
21. Qer
E Hënë
22. Qer
E Martë
23. Qer
E Mërkurë
24. Qer
E Enjte

0% Complete