Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

15. Gush
E Hënë
16. Gush
E Martë
17. Gush
E Mërkurë
18. Gush
E Enjte
19. Gush
E Premte
20. Gush
E Shtunë

0% Complete