Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Split - Plitvička Jezera

21. Maj
E Shtunë
22. Maj
E Diel
23. Maj
E Hënë
24. Maj
E Martë
25. Maj
E Mërkurë
26. Maj
E Enjte

0% Complete