Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë
02. Qer
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:40

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:15m

10:55

Plitvička Jezera
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 08:40, Zagreb
30.05 10:55, Plitvička Jezera
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:00

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:23m

17:23

Plitvička Jezera
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:23m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
30.05 15:00, Zagreb
30.05 17:23, Plitvička Jezera
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete