Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

27. Maj
E Mërkurë
28. Maj
E Enjte
29. Maj
E Premte
30. Maj
E Shtunë
31. Maj
E Diel
01. Qer
E Hënë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

15:00

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:23m

17:23

Plitvička Jezera
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:23m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
29.05 15:00, Zagreb
29.05 17:23, Plitvička Jezera
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete