Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

24. Tet
E Shtunë
25. Tet
E Diel
26. Tet
E Hënë
27. Tet
E Martë
28. Tet
E Mërkurë
29. Tet
E Enjte

0% Complete