Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

02. Korr
E Enjte
03. Korr
E Premte
04. Korr
E Shtunë
05. Korr
E Diel
06. Korr
E Hënë
07. Korr
E Martë

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.25€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.07 14:15, Zagreb
04.07 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete