Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

19. Sht
E Diel
20. Sht
E Hënë
21. Sht
E Martë
22. Sht
E Mërkurë
23. Sht
E Enjte
24. Sht
E Premte

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
21.09 14:15, Zagreb
21.09 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete