Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

15. Qer
E Martë
16. Qer
E Mërkurë
17. Qer
E Enjte
18. Qer
E Premte
19. Qer
E Shtunë
20. Qer
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 1.

14:15

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:30m

16:45

Plitvička Jezera
Autotrans
6
Autotrans

11.29€

DEPARTURE

2h:30m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
17.06 14:15, Zagreb
17.06 16:45, Plitvička Jezera
Autotrans
6
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete