Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

21. Qer
E Hënë
22. Qer
E Martë
23. Qer
E Mërkurë
24. Qer
E Enjte
25. Qer
E Premte
26. Qer
E Shtunë

0% Complete