Linjat e autobusit dhe orari i udhëtimeve Zagrebi - Plitvička Jezera

02. Qer
E Martë
03. Qer
E Mërkurë
04. Qer
E Enjte
05. Qer
E Premte
06. Qer
E Shtunë
07. Qer
E Diel

NUMRI I REZULTATEVE SIPAS KRITEREVE TË TUAJA TË KËRKIMIT ËSHTË 2.

08:40

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:15m

10:55

Plitvička Jezera
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

Shitja është mbyllur
DEPARTURE

2h:15m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.06 08:40, Zagreb
04.06 10:55, Plitvička Jezera
CRB
7.6
Orari i udhëtimit
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

15:00

Zagreb
 station icon
 station icon
2h:23m

17:23

Plitvička Jezera
CRB
7.6
Croatiabus

13.20€

DEPARTURE

2h:23m

ARRIVAL
 station icon
 station icon
04.06 15:00, Zagreb
04.06 17:23, Plitvička Jezera
CRB
7.6
Numri i sediljeve të lira është 45
45
Orari i udhëtimit
Zbritja
Karakteristikat e autobusit
Lloji i biletave

0% Complete